Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

Selalunya sperma tanpa menyedari semasa tidur

Anonim

Mlm. Doc ... Saya pernah membuahkan hasil dan sekarang ketika saya tidur air mani saya sering keluar & rambut saya mula kurus. Pada hari ini, sekarang, mr.P, saya mendapat ereksi ... adalah obt.docking ... saya tidak baik, dan tidak boleh kita mempunyai dok ... "

Hello Wiyono, Masturbation adalah tindakan untuk merangsang organ-organ seksual untuk mendapatkan kepuasan. Secara amnya melancap tidak akan membuat komplikasi pada organ-organ kemaluan, tetapi melancap dikaitkan dengan aduan seperti:

  • Kebimbangan yang berlebihan
  • Mengurangkan sensasi semasa bersetubuh
  • Kecederaan penis atau kecederaan zakar jika tindakan yang diambil tidak betul atau melampau
Apabila seseorang sedang tidur, adalah semulajadi bagi zakar untuk mendirikan ereksi. Satu malam, zakar boleh didirikan sehingga 3-4 kali. Sekiranya anda menambah impian yang mengandungi elemen pornografi, air mani akan keluar. Apabila seseorang melancap, perubahan akan berlaku dalam hormon badan. Apabila badan menyesuaikan perubahan ini, anda tidak semestinya akan mendapat pendirian pada waktu pagi. Nasihat saya untuk merawat aduan di atas bukanlah untuk melancap. Aktiviti sukan juga dikaitkan dengan meningkatkan kadar testosteron supaya ia membantu pemulihan. Baca juga melancap semoga membantu, Dr. Albert Tony

"