Jawatan Popular

Pilihan Editor - 2019

Pendarahan semasa kehamilan

Anonim

Dokumen petang Adakah ubat Misoprostol yang menyebabkan rahim menjadi dadah? Begitu juga bahawa isteri saya mengandung dokumen. Selepas mengambil ubat, dok pendarfluor "

Salam,

Pada pesakit yang hamil dan mendapatkan ubat Misoprostol, perlu melakukan pemeriksaan dan perundingan semula dengan doktor yang merawat isteri anda. Terdapat tanda-tanda tertentu bahawa penggunaan ubat ini boleh diberikan berdasarkan pemeriksaan dan perbincangan dengan wanita hamil atau suaminya.

Oleh itu, kesan sampingan pendarahan perlu diserahkan terus kepada doktor yang merawat isteri anda, ini perlu untuk penilaian lanjut dan rawatan sama ada oleh wanita hamil atau oleh doktor yang merawat.

Terdapat tanda-tanda lain yang saya tidak tahu berbanding keputusan peperiksaan oleh doktor yang merawat sebagai komplikasi untuk menentukan punca pendarahan ini, melainkan jika pemeriksaan langsung dilakukan semula oleh doktor yang merawat.

Buat masa ini, anda boleh mencadangkan supaya berhenti mengambil ubat ini kepada isteri anda sehingga anda bertemu atau berbincang dengan pakar obstetrik anda yang sedang menjaga isterimu.

Ini adalah maklumat yang boleh kami sampaikan.

Dr. Ulfi

"